top of page
Young People at a Workshop

Förvaltningsbolag

Hem

Information och uppdateringar om vad som är aktuellt för föreningens alla medlemmar

Hem är kundens motsvarighet till ”första sida” i applikationen. Här kan du ta del av viktig informationen om din kund och där ni har möjlighet att lägga upp nyheter om allt möjligt.

 

Ni har även lägga upp bilder och övrig information som kan vara bra för era kunder att veta om.

Ärendehantering

Följ upp era ärenden och koppla funktionen till ert egna ärendehanteringssystem eller mailadress. Ni kan även enbart använda vårt system.

Underlätta uppföljningen och hanteringen av era ärenden i appen och på webben. Alla användare kan skicka in och följa upp sina egna ärenden samtidigt som admin/tekniker kan följa upp alla ärenden kopplade till fastigheterna.  

Integrera vår funktionalitet till ert ärendehanteringssystem eller mailadress. Ni kan även lägga till er egna mail om det finns ärenden som bör hanteras internt. 

Protokoll

Möjlighet att skapa olika typer av protokoll

Protokoll verktyget har vi utvecklat åt förvaltningsbolagen för att underlätta hanteringen av ronderingsprotokoll och driftjournaler när de interagerar med sina kunder.

 

Detta verktyg gör det möjligt för förvaltningsbolagen att enkelt lägga upp specifika mallar för varje kund. Deras tekniker kan sedan direkt fylla i protokollen på mobilen eller på webben och publicera dem när arbetet är slutfört.

 

När protokollet har fyllts i och publicerats, lagras det automatiskt i den relevanta mappen. Dessutom skickas en notis via mejl till kunden om att protokollet har publicerats.

 

Vår hemsida

Möjlighet att skapa en hemsida till era kunder

Ni kan erbjuda era kunder möjligheten att skapa sin egen hemsida via loomer. Dom kan skapa sin egna publika hemsida där era kunder och om ni har behörighet kan delge information till fler än bara era medlemmar och där alla kan logga in till er Loomer portal.

 

Utan krångel och långa ledtider har ni en egen automatiserad hemsida som alla lätt kan använda. Med bara ett par knapptryck kan era administratörer ändra och uppdatera hemsidan med information så många gånger ni vill. En hemsida som era kunder lätt hittar på nätet och som kan användas för att delge information till andra intressenter.

Vår hemsida är en tilläggsfunktion som kostar 199kr/månaden och ingår inte i Loomers basutbud.

Chatt

Chatten förenklar kommunikationen och skapar bättre gemenskap för medlemmarna i föreningen. Här kan du skicka privata meddelande, skapa grupper och skicka meddelande till styrelsen.

I chatten har du som boende i föreningen möjligheten att skicka privata meddelanden till andra medlemmar, ställa Allmänna frågor, skicka Styrelse meddelande och skapa grupper. Få möjlighet att se vilka tidigare frågor som ställts till styrelsen av andra medlemmar. Prata om hur fin innergården blev efter vårstädningen, diskutera den tidigare årsstämman eller bestäm tid för gemensam hundrastning. Möjligheterna är oändliga!

 

Som förvaltningsbolag kan du använda samma funktioner som boenden men också svara på Boende frågor, Skriva till boende, Skapa inlägg och Skapa (egna) kategorier. Kanske vill ni samla all diskussion kring stambytet under en och samma kategori, så detta blir samlat på ett och samma ställe. 

Chatt ingår i Loomers basutbud, utan extra kostnad.

Felanmälan

I Felanmälan kan ni administrera er egen felanmälansida med kategorier samt var felanmälningarna ska skickas från Loomer. 

Med felanmälan blir det lättare för era kunder att skicka in felanmälningar som berör era fastigheter och hem. Skippa krånglet att behöva skriva i namn, förening, övrig information etc gång på gång vid varje felanmälan.

 

Med Loomer laddas informationen från ert konto för att förenkla själva felanmälan för dig som rapporterar in felet och så att även de som ska åtgärda felet lättare kan lösa problemet.

Felanmälan ingår i Loomers basutbud, utan extra kostnad.

Information

Gör viktig information mer lättillgänglig och underlätta funktioner. Se till så att alla kunder  enkelt kan nå den informationen de behöver.

Under information kommer ni åt information som ni lagt upp för era kunder att ta del av. Även funktioner som Felanmälan, försäkring, tvättstugebokning m.m.

 

 Ni kan administrera denna sida för att bestämma vad som ska finnas tillgängligt för era kunder.

Information ingår i Loomers basutbud, utan extra kostnad.

Dokumenthantering

Tillgängliggör viktiga dokument och information som stadgar, årsredovisningar m.m till de som behöver den.

Skapa er egna dokumentstruktur som tillgängliggör viktiga dokument och information både på webben och i appen. 

Dela upp strukturen vid behov mellan styrelse/admin och övriga boenden för att underlätta administrationen så att rätt information kommer till rätt användare.

Dokumenhanteringen ingår i Loomers basutbud, utan extra kostnad oavsett antalet uppladdade dokument. 

Tjänster

Lägg till entreprenörer eller egna tjänster som kan erbjudas till era kunder.

Under tjänster har ni möljlighet att lägga till olika entreprenörer eller tjänster som finns tillgängliga i verktyget för era kunder.

Dessa entreprenörer är fördelade i olika kategorier beroende på inriktning som till exempel elektriker, målare och snickare etc.

 

När du trycker på någon av kategorierna får du tillgång till entreprenörer. På entreprenörernas egna sida kan du läsa mer om deras verksamhet, kontakta de direkt i appen, läsa recensioner och även skriva egna recensioner om entreprenören.

Tjänster ingår i Loomers basutbud, utan extra kostnad.

bottom of page