UX_edited.jpg

Funktioner

 
hem ny.png

Hem

Information och uppdateringar om vad som är aktuellt för föreningens alla medlemmar

Hem är föreningens motsvarighet till ”första sida” i applikationen. Här kan du ta del av viktig informationen om din förening.


Nyhetsflödet ger dig aktuella uppdateringar från styrelsen och förvaltaren om vad som händer i föreningen, exempelvis aktiviteter kopplade till fastigheterna, stämmor, renoveringar etc.


Du kan även ta del av bilder och övrig information som kan vara bra att veta om föreningen.  

 
chatt ny.png

Chatt

Chatten förenklar kommunikationen och skapar bättre gemenskap för medlemmarna i föreningen. Här kan du skicka privata meddelande, skapa grupper och skicka meddelande till styrelsen.

I chatten har du som boende i föreningen möjligheten att skicka privata meddelanden till andra medlemmar, ställa Allmänna frågor, skicka Styrelse meddelande och skapa grupper. Få möjlighet att se vilka tidigare frågor som ställts till styrelsen av andra medlemmar. Prata om hur fin innergården blev efter vårstädningen, diskutera den tidigare årsstämman eller bestäm tid för gemensam hundrastning. Möjligheterna är oändliga!


Som styrelse kan du använda samma funktioner som boenden men också svara på Boende frågor, Skriva till boende, Skapa inlägg för styrelsemedlemmar och Skapa (egna) kategorier för boende meddelanden. Kanske vill ni samla all diskussion kring stambytet under en och samma kategori, så detta blir samlat på ett och samma ställe. 

 
kalender ny.png

Kalender

Gör det enklare för styrelsemedlemmar och boende att ha en bra uppsikt över vilka aktiviteter som händer i föreningen. Boka upp i kalendern och skicka notiser för påminnelse, gör det svårt att missa viktiga aktiviteter!

Som medlem i föreningen får du en bättre uppsikt om föreningens aktiviteter. Direkt i kalendern kan du se vilka dagar och tider aktiviteterna är uppbokade men även läsa mer om förberedelse eller ta del av övrig information om aktiviteten. Du kan även gilla aktiviteten för att visa att du sett den.

Som styrelse kan du använda samma funktioner som övriga medlemmar. Du kan även boka, korrigera och bestämma vilka som ska vara med på aktiviteterna. Kanske ett styrelsemöte bara behöver innefatta styrelsemedlemmarna medan vårstädningen ska skickas ut till föreningens alla medlemmar.  

 
infromation ny.png

Information

Gör viktig information mer lättillgänglig och underlätta funktioner. Se till så att alla medlemmar enkelt kan nå den informationen de behöver, samt kan boka tvättstuga, skicka in felanmälan och mycket mer direkt från mobilen.

Under information kan du som boende använda två kategorier, ”Funktioner” och ”Information”. Under funktioner har du möjligheten att exempelvis skicka Felanmälan, Stadgar, Tvättstugebokning och Dokument. Under Information kan du läsa och ta del av nödvändig information som berör föreningen. 

Styrelsen kan använda samma funktioner som resterande medlemmar under Information. De kan också administrera denna sida för att bestämma vad som ska finnas tillgängligt för alla medlemmar.

 
tjänster_ny.png

Tjänster

Få tillgång till entreprenörer som kan erbjuda sina tjänster till både förening och enskilda medlemmar. Entreprenörer rekommenderade av Loomer är kvalitetssäkrade och föreningen har även möjlighet att tillgängliggöra egna entreprenörer.

Under tjänster når du olika entreprenörer som finns tillgängliga i applikationen. Dessa entreprenörer är fördelade i olika kategorier beroende på inriktning som till exempel elektriker, målare och snickare etc. När du trycker på någon av kategorierna får du tillgång till entreprenörer. På entreprenörernas egna sida kan du läsa mer om deras verksamhet, kontakta de direkt i appen, läsa recensioner och även skriva egna recensioner om entreprenören. 

Föreningen har också möjlighet att lägga till egna entreprenörer i Loomer. Kanske är det något företag som ni använt tidigare som ni också vill kunna kontakta enkelt direkt i appen. Då får även övriga medlemmar tillgång till entreprenören och kan anlita deras tjänster till sina egna bostäder.