Image by Alborz Bayat

Nyheter

 
flying-over-guldheden-NY7NJJ2.jpg

Vi söker samarbetspartners

Våren 2021

Vi söker nu samarbetspartners inom fastighetsförvaltning, drift och skötsel! Vår nationella spridning börjar ta fart vilket gör att vi nu söker samarbetspartners som vill erbjuda sina tjänster till våra fina kunder landet över. Oavsett om ni själva är starkt etablerade, i en tillväxtfas eller bara vill fokusera på en särskild stad i vårt avlånga land så anser vi att allt är lika intressant. Vi vill helt enkelt hitta några som vi kan växa tillsammans med för att möta våra kunders behov.  


Om ni själva anser er vara en bra aktör för detta samarbete eller vill rekommendera någon annan, mejla oss på info@loomer.se.  

 
Colleagues Working Together

Vi söker praktikanter

Våren 2021

Nu tar vi emot praktikanter som vill anta den roliga utmaningen att gå med i vårt team, för att göra Loomer ännu bättre! Du blir en del av ett väldigt familjärt och stöttande team som kommer göra allt för att du ska trivas och utvecklas. Testa dina kunskaper, driv egna projekt och delta i vidareutvecklingen av befintliga funktioner. Här finns inga begränsningar utan bara möjligheter!


Ansök genom att skicka din anmälan till info@loomer.se

 
amanda 1.jpg

Ny VD på Loomer

Våren 2021

Amanda Björling tar över som VD på Loomer. Vi kan med ett leende på läpparna meddela att vår egen Product Owner Amanda tar över VD positionen på Loomer. Vi väljer att ge Amanda ett större förtroende med ett övergripande ansvar för bolaget i stort, efter att hon visat ett stort engagemang för alla medarbetare och ett driv för att ta Loomer till nästa steg. Med förhoppningar om att fortsätta växa som bolag och bredda vårt kontaktnät inom branschen. 

"Att få denna möjlighet och att mitt arbete har uppmärksammats av både kollegor och ledning känns riktigt kul. Jag är väldigt taggad på att vara en del av Loomers framtid och att få chansen att fortsätta utvecklas med bolaget tillsammans med mina duktiga kollegor, samarbetspartners och kunder. Loomer befinner sig just nu i en stor expansionsfas där alla jobbar extremt hårt för att ta bolaget framåt, där vill jag fortsätta höja mina medarbetare, arbeta hållbart och fördjupa mig i arbetsprocesserna kopplade till våra kunder och Sveriges bostadsrättsföreningar." Säger Amanda.

 

Nu finns Loomer på webben!

Februari 2021

Äntligen är den här, Loomers nya webblösning! Nu kommer du som användare hos Loomer även kunna använda alla funktioner på webben!


Logga in här på www.loomer.se för att få tillgång till alla funktioner på webben eller fortsätt använda appen precis som vanligt. Möjligheterna blir oändliga och vi ännu smartare! Om du eller din förening har några frågor eller funderingar angående denna uppdatering är ni varmt välkomna att kontakta oss på info@loomer.se 

 
Laptop Work

Ny hemsida på webben

Årsskiftet 2020/2021

Snart kommer medlemmarna i er förening ha möjligheten att använda Loomer på webben! Detta för att göra Loomer ännu mer lättillgänglig för alla.

Den webbaserade lösningen kommer efterlikna funktionaliteten som redan finns i applikationen. Om ni har några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@loomer.se

 
Image by Markus Spiske

Loomer deltar på Ben Open

Augusti 2020

Loomer kommer tillsammans med Jakobsen Properties delta på Ben Open med våra samarbetsparters. En väldigt trevlig föreställning där man får möjlighet att spela golf och nätverka med bolag i branschen.

 
home keys

Fler samarbetspartners och entreprenörer ansluter sig

Våren 2020

När applikationen växer med fler användare har vi också fått många entreprenörer och samarbetspartners som vill vara med på vår resa framåt! Vi hälsar alla välkomna och hoppas ni kommer trivas på vår plattform!

 
Mobile Phone

Loomer lanserar sin första version

Oktober 2019

Första versionen av Loomer finns nu ute till Android och IOS!

Vi säger hej till alla bostadsrättsföreningar och fastighetsägare! Detta är dagen då Loomer drar sitt strå till branschen och vill vara med och bidra. Från och med nu kommer du och din förening kunna sköta allt som har med din förening att göra med några enkla knapptryck! Skippa långa ledtider, krånglig administration och dålig kommunikation, använd istället Loomer för att göra allting enklare och bättre. Välkomna!