top of page
Image by Alborz Bayat

Nyheter

watercircles_400_retina.png

Försäkring via Watercircles

Januari 2023

Vi kan nu erbjuda våra kunder en bättre försäkring genom Water Circles som vi inlett ett samarbete med.

Vi letar alltid efter nya sätt att kunna erbjuda våra kunder en bättre service, nya tjänster(/funktioner, som ska underlätta deras vardag och om det drar ner på kostnaderna så är ju det bara ett plus!

Gå in på vår länk här nedan för att se vad vi kan erbjuda er för försäkring.


https://www.watercircles.se/loomer/

hemisda 5.png

Ny funktion! Skapa och administrera er hemsida med Loomer!

Hösten 2021

Nu erbjuder vi bostadsrättföreningar och fastighetsägare en ny funktion som underlättar skapandet och administrationen av hemsidor med integration till vår app och webbportal! Detta för att erbjuda en helhetslösning med möjligheten att både kunna lagra och låsa information i webbportalen samt appen till medlemmar samt boenden samtidigt som man kan kommunicera ut annan information till övriga intressenter genom den nya funktionen "Vår hemsida". Allt ni behöver samlat på ett och samma ställe för att slippa den extra administrationen man hellre skippar. För mer information kontakta oss på info@loomer.se eller gå in på vår exempelsida för att se hur hemsidan kan se ut för er förening (se länk): Brf Exempel (loomer.se)

flying-over-guldheden-NY7NJJ2.jpg

Vi söker samarbetspartners

Våren 2021

Vi söker nu samarbetspartners inom fastighetsförvaltning, drift och skötsel! Vår nationella spridning börjar ta fart vilket gör att vi nu söker samarbetspartners som vill erbjuda sina tjänster till våra fina kunder landet över. Oavsett om ni själva är starkt etablerade, i en tillväxtfas eller bara vill fokusera på en särskild stad i vårt avlånga land så anser vi att allt är lika intressant. Vi vill helt enkelt hitta några som vi kan växa tillsammans med för att möta våra kunders behov.  


Om ni själva anser er vara en bra aktör för detta samarbete eller vill rekommendera någon annan, mejla oss på info@loomer.se.  

Colleagues Working Together

Vi söker praktikanter

Våren 2021

Nu tar vi emot praktikanter som vill anta den roliga utmaningen att gå med i vårt team, för att göra Loomer ännu bättre! Du blir en del av ett väldigt familjärt och stöttande team som kommer göra allt för att du ska trivas och utvecklas. Testa dina kunskaper, driv egna projekt och delta i vidareutvecklingen av befintliga funktioner. Här finns inga begränsningar utan bara möjligheter!


Ansök genom att skicka din anmälan till info@loomer.se

Nu finns Loomer på webben!

Februari 2021

Äntligen är den här, Loomers nya webblösning! Nu kommer du som användare hos Loomer även kunna använda alla funktioner på webben!


Logga in här på www.loomer.se för att få tillgång till alla funktioner på webben eller fortsätt använda appen precis som vanligt. Möjligheterna blir oändliga och vi ännu smartare! Om du eller din förening har några frågor eller funderingar angående denna uppdatering är ni varmt välkomna att kontakta oss på info@loomer.se 

Laptop Work

Ny hemsida på webben

Årsskiftet 2020/2021

Snart kommer medlemmarna i er förening ha möjligheten att använda Loomer på webben! Detta för att göra Loomer ännu mer lättillgänglig för alla.

Den webbaserade lösningen kommer efterlikna funktionaliteten som redan finns i applikationen. Om ni har några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@loomer.se

Image by Markus Spiske

Loomer deltar på Ben Open

Augusti 2020

Loomer kommer tillsammans med Jakobsen Properties delta på Ben Open med våra samarbetsparters. En väldigt trevlig föreställning där man får möjlighet att spela golf och nätverka med bolag i branschen.

home keys

Fler samarbetspartners och entreprenörer ansluter sig

Våren 2020

När applikationen växer med fler användare har vi också fått många entreprenörer och samarbetspartners som vill vara med på vår resa framåt! Vi hälsar alla välkomna och hoppas ni kommer trivas på vår plattform!

Mobile Phone

Loomer lanserar sin första version

Oktober 2019

Första versionen av Loomer finns nu ute till Android och IOS!

Vi säger hej till alla bostadsrättsföreningar och fastighetsägare! Detta är dagen då Loomer drar sitt strå till branschen och vill vara med och bidra. Från och med nu kommer du och din förening kunna sköta allt som har med din förening att göra med några enkla knapptryck! Skippa långa ledtider, krånglig administration och dålig kommunikation, använd istället Loomer för att göra allting enklare och bättre. Välkomna!

bottom of page