Image by Joakim Aglo

Loomer

 
loomer.png

Loomer

Vi på Loomer har lång erfarenhet av fastighet och byggbranschen. Vår erfarenhet har visat på att det finns ett behov för en samlingsyta där aktörer inom branschen lättare ska kunna kommunicera och arbeta tillsammans. Vi vänder oss därför till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, entreprenörer och bostadsrättsinnehavare. Alla har de en sak gemensamt, önskan att på ett enkelt sätt kunna ta del av information som berör deras respektive verksamheter och vardagsliv. Detta samarbete anser vi ska vara enkelt, tryggt och prisvärt, som Loomer! Vår applikation är helt gratis och har kompletta funktioner som vänder upp och ner på tidigare uppfattningar och farhågor om långa väntetider samt krångliga upphandlingar. Här ska åtgärder och service vara lättåtkomligt, smart och enkelt att hantera. Varje dag utan undantag.

 

Fastighet och kompetens i fokus

När vi utvecklar Loomer och tillgängliggör våra tjänster är det alltid din förening och fastighet i fokus. Vi arbetar kontinuerligt för att hitta de bästa lösningarna för att förverkliga behoven för fastigheten och alla medlemmars trivsel. Därför eftersträvar vi att hitta nya sätt att lösa de behov som finns och för också en öppen dialog med våra föreningar för att kunna göra Loomer ännu bättre.

Modern Apartment Block
 
Building Under Construction

Samarbetspartners

För att förverkliga våra föreningars behov så har vi ett samarbete med konsult och förvaltningsbolaget Jakobsen  Properties. Detta för att enkelt kunna erbjuda den bästa kompetensen inom skötsel och förvaltning av alla våra föreningars fastigheter. Om ni vill läsa mer om bolaget så kan ni besöka deras hemsidan nedan.

 
Jakobsen properties.png

Vi på Jakobsen Properties vill skapa förutsättningar för föreningar att skapa mervärde genom smarta digitala lösningar och starkare närvaro. Vi anser att marknaden inom fastighet måste konkurrensutsättas mer där ni som förening får öppnare avtal och kortare uppsägningstider. Detta ger er mer valmöjligheter och bättre service.

Metal Grinder Tool

Entreprenörer

Loomer erbjuder även tjänster till alla föreningar genom samarbeten med flertalet entreprenörer. Självklart är alla entreprenörer som är med i Loomer kvalitetsgranskade, för att kunna erbjuda trygga och enkla lösningar för ditt hem.

 
BVF gruppen.png
Trio VVS.png
el finess.png
DCS elektriker.png
rih måleri.png
stockholmsschakt ab.png
svensk byggteknik.png
franska bukten.png
tenal fastighetsservice.png
Ny logga erikssunds el.png
aspuddens_måleri.png
ekens rör.png
byggtech_.jpg
vvs enheten.png
Solid fastighetspartner.png